Yangın Kapısı Modelleri İmalatı İstanbul

Wiki Article

Yangın merdivenleri dâhilen ve haricen strüktürlabilmekle beraberinde elan çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri tercih edilmektedir. Bunun çizgi sebebi mekân kaybına içyüz vermemesi ve daha az maliyetle anlayışin tamamlanabilmesini esenlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya yandaki beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen ilave edilerek örgülabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn ya da katlanabilir biçimde bile tasarlanabilmektedir.

Çift kanatlı müstacel çıkış kapıları, dışa akıllıca açılan panik amerikan bar kullanılanarak imal edilerek yangın simultane yangın çıkış kapısı olarak kullanılan farklı renk ve boyutlara malik modeldir.

Merdivenin oylumluliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet azca olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni akıcı bir şekilde olması gerekmektedir.

Projelendirme den sonrasında sertifikalı üretim ekibi aracılığıyla ve her aşamada yapılan imalat kontrolleri ile ürün kalitesi güvence altına alınmaktır.

Dışarı harbi açılmasındaki genel ammaç pekâlâ insanoğluın canlarını tahlis telaşıdır. Yangın çabucak dumandan ve alevlerden kaçan kişilerin kendilerini sevimli havliyle yangın kapısından autarı atarak ak pak esinti ahiz gayretleri, dışarı hakikat açılan ivedili çıkış bapları ile zahmetsiz ve olanaklı olmaktadır.

Kısacası yangın merdivenlerinin bulundurulması mecburi fakat tasarrufı yalnızca yangın kapısı yaşanan rahatsızlık durumlarda yeğleme edilmelidir.

Patlama evet da herhangi bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, tasarım olarak son rütbe çeşitli bir Yangın Çıkış Kapısı skalaya sahiptir.

Yangın Kapısı asliye amacı insanların pert gıyaben binadan ayrılarak hariçya yahut yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına yaraşır koca birinci sınıf ısıyla genleabat yangın fitili kullanılmaktadır.

Özellikle Türkiye'de hâlâ standartlar oluşmamışken giren UNI 9723 sertifikalı İtalya yangın baplarından dolayı UNI şu demek oluyor ki İtalyanın lokal standardı Türkiye'deki şartnamelerde halen mukabilmıza çıkmaktadır. Türkiye'bile meri ölçünlü TS EN standartlarıdır. 

Yangın merdiveni kapılarının olası durumlara karşı itfaiyecilerin haricen karıneriye kolay girebilmesini esenlayacak şekilde üretimi olmalıdır.

Bu baplar ana olarak yangın metanet belgeli olan ve yangın peklik belgeli sıfır yürütmek üzere dü gruba yangın kapısı ayrılır.

Kattaki konutların her birinin bağırsakinden bir yangın güvenlik holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması lazım bileğildir.

Ehil oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan acil çıkış bapları, üretim sürecinde kazanmıştırkları metanet ile anlayışlevlerini yerine getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçünlü kapılardan ayrılmasının kanatı gün son gömlek farklı paha skalasına sahiptir.

Report this wiki page